FRA IDÈ TIL RESULTATER

Mitt navn er Knut Steen Rakner og jeg er film- og TV produsent med spesialkompetanse innen effektiv distribusjon i moderne kanaler.

Min karriere startet som produsent tidlig på 2000-tallet i Mundo Studios hvor jeg produserte musikkvideoer, reklamefilmer, dokumentarfilmer og en spillefilm i solfylte Marbella.

Det ble med én spillefilm ettersom jeg fort skjønte at årevis med innsats rundt ett prosjekt til syvende og sist var ren gambling og min motivasjon lå i å skape umiddelbare resultater.

Min viktigste egenskap er at jeg evner å forstå og formidle budskap, omgjøre det til en enkel fortelling og skape raske resultater.

I 2006 returnerte jeg til Norge med ønske om å satse på nisje-TV da jeg så konturene av et nytt medie-fenomen, nemlig sosiale medier (SoMe).

Samme år startet jeg Oslo Fashion Week-TV og Brann-TV med mål om å bringe disse merkevarene ut i det nye SoMe-universet.

Oslo Fashion Week-TV ble fort en suksess og vi kapret blant andre datidens største influenser til produksjonen, Ulrikke Lund, og markerte oss raskt internasjonalt.

Brann tok seriegull i 2007 og fotball-laget bør nesten få æren for suksessen til Brann-TV, men det ga meg samtidig en helt unik innsikt i et univers av følgere, “likes” og kommentarfelt i sosiale medier.

Siden den gang har jeg kun jobbet med kunder som forstår verdien av å produsere innhold som er tilpasset mottakeren – i motsetning til tradisjonell reklame (avis, lineær-TV, print osv).

Både Privatmegleren (Over 70 meglerkontorer i Norge) og Sandven (Jaguar Land Rover forhandler i Bergen) har benyttet seg av min kompetanse og begge har oppnådd topp-score i SoMe takket være min innsats og kunnskap.

Det fine med ovennevnte påstander er at alle resultater i digitale kanaler er dokumenterbare.

Dette er noe Mediakollektivet nå kan tilby! Kontakt oss.

I en digital alder hvor kompleksitet er normen, er jobben min å gjøre det enkelt- fra ide til resultater.